Снимки: Инстаграм и ТуитърВсеки може да направи грешка. Но да ти

...
Снимки: Инстаграм и ТуитърВсеки може да направи грешка. Но да ти
Коментари Харесай

Не повтаряйте грешката на този мъж! Той обърка термометър с положителен тест за бременност и...

Снимки: Инстаграм и Туитър

Всеки може да направи неточност. Но да ти се подиграват десетки хиляди консуматори, би трябвало да се постараеш. 18-годишният Исак Торес от Калифорния, Съединени американски щати, несъмнено го направи.

Исак спял сладко, когато в 04 часа сутринта неговата другарка Ванеса Мари му изпратила странна фотография, която го уплашила до гибел. 

Момичето било болно и изпратила термометър, който демонстрира 100 градуса по Фаренхайт (около 37,8 градуса по Целзий). От неспокойствие тя написала: „ По дяволите. ”



Събудилият се Исак обаче решил, че това е тест за бременност с позитивен резултат. И в суматоха й написал: " Какво, по дяволите, е това? Ти взе контрацептив. Дете? ". 

Но когато схванал, че е сбъркал, младежът признал: " Почувствах се като простак. ", написа buzzfeed.



Момичето било толкоз развеселено от реакцията на своя другар и решило да показа връзката им в Туитър. Постът станал „ вирусен ”, забавлявавал потребителите и събрал 175 хиляди сърца, като потребителите не пропуснали опцията да се присмиват на заспрамения мъж, написа Life.ru.

„ Миналата нощ имах тресчица, а приятелят ми мислеше, че термометърът е тест за бременност. ”, написа в Туитър Ванеса Мари.



Превод: „ Петел ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР